REFERENCER

”En stor tak. At få dig med på holdet er en af de 3-4 bedste beslutninger, jeg har truffet i mine 15 år som selvstændig ☺”

Lis Lyngbjerg, specialist ledelse og stress, Stressbarometer®

”Få steder finder man så mange blålys som blandt sælgere. De fleste kan det hele på den halve tid, når de selv skal sige det, men det, de er bedst til at sælge, er undskyldninger. Med sin jyske tilgang skiller Pia sig ud, fordi hun leverer varen. Mindre snak, mere handling. 

 

Pia er behagelig at arbejde sammen med og god til at sælge. Hun går professionelt til sagen, er lydhør over for feedback og formår at justere sin tilgang til opgaven, så den passer til en kompliceret branche med store udfordringer. ”

 

Michael Jepsen, Forlaget Memoris

"Kære Pia – du har med Zervision gjort en kæmpe forskel for forlaget Griffle, for vores forfattere og deres bøgers vej ud i verden. De ressourcer vi manglede, fandt vi i dig og du har fået os ud over rampen i en grad, vi ikke havde set komme. Du ser muligheder og får ideer, der løber langt ud over den faktuelle tid, vi køber. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger, og kan sige med overbevisning: hvis I døjer lidt med salg, så brug Pia … DET virker! "

Elin Steffensen, Griffle forlag

ET GODT VALG

"Vi har nu brugt Pia Krabbe og Zervision flere gange. Hun skaber nye tiltag, hjælper med salg på messer, åbner nye kunder og booker møder til vores messer. Det inspirerende og gode samarbejde har givet os både mere omsætning og nye ideér.

Det var en go beslutning !  "

Janne Fisker, Designer og ejer Aqua Dulce

Skønne Pia du er en solstråle.

At have dig med på holdet da Bodycool havde messe i februar var en sand fornøjelse for både os og de mennesker der besøgte messe standen..
Du er altid glad og imødekommende og god til at sætte dig i virksomhedens sted, så det virker naturligt du er en del af firmaet..
Du er god til ideer, nye tiltag, og har en positiv energi der smitter af på alle.
Du får de varmeste anbefalinger fra

Louise Corneliussen - Bodycool

Eksempler på Zervision kunder: 

Aqua Dulce

Hytech

Terapi og Coaching v. Sanne Roesen

Skyhost

Nine Eyewear

Dalia design

Forlaget Memoris

Lyngbjerg.dk - Stressbarometer®

BodyCool

MEFU - Rådgivende Ingeniører

Marathon Mobility
Bellinger Eyewear
Forlaget Griffle
Flo Scandinavia
Clinique  
A-VISION 
Forlaget Memoris
Bags´n More
Drytech
Aluminé
Milano Design
Benevita
Bruuns Bazaar
Cheap Monday
UCA udviklingscenter Auning

         

Pia forstår vores vision

"Vi kender Pia Krabbe fra brillebranchen, og har med glæde benyttet hendes erfaring på messer. Hun har en stor evne til at omgås alle typer kunder. Vi har primært brugt hende på messe i Danmark og det var altid succes med godt salg, fin service og gode kontakter.
Pia forstår vores vision og er et stærkt kort på hånden."

Helge Flo
Flo Scandinavia

ZerVision by

Pia Krabbe 

Tel: 2775 0303

  • Facebook Clean Grey

© 2016 by ZerVision